bruidsstyling

voor de mooiste dag van je leven

Het is zo ver, je gaat trouwen! Natuurlijk wil je er op je mooist uit zien op deze speciale dag. En daar kunnen wij je perfect bij helpen. We zorgen er voor dat je er stralend uit zal zien op jullie belangrijke dag.

Het is aan te raden vooraf een proefsessie te plannen voor je bruidskapsel en make-up. Op die manier kunnen we alles precies op jouw wensen afstemmen! Het is mogelijk dat we bij je thuis komen op je trouwdag, zodat je deze dag onbezorgd kan beginnen. Neem contact op voor advies.

Voor meer informatie over het huren van clip-in extensions of het verzorgen van haar & make-up van daggasten, neem gerust contact op! 

Eefje heeft ervoor gezorgd dat ik er op mijn bruiloft stralend uit zag! Een aantal weken voor de bruiloft heb ik daar een gezichtsbehandeling, gellak, proefkapsel/make-up gehad. Ze liet mij direct op mijn gemak voelen en luisterde/keek naar mijn wensen. Eefje kwam ook zelf met veel ideeën en keek goed naar wat mijn huid aan zou kunnen. Met alle tips, ideeën, goede kijk en gewoon soms wat over doen kwamen we samen tot een super eindresultaat!

Op de dag zelf kwamen Eefje en Elske naar mijn ouders om ervoor te zorgen dat mijn moeder, zusje en ik zelf er mooi bij liepen. Hier had Eefje ook goede ideeën, kijkend naar wat past bij hen qua huid maar ook qua stijl. Ze luisterde naar hun wensen maar daagde ze wel uit om net wat meer te doen dan normaal. Daarbij zorgde ze ervoor dat ze wel hunzelf bleven.

Alles verliep vloeiend en we waren mooi op tijd klaar voordat mijn man arriveerde. Ik heb vele goede reacties gehad over mijn haar en make-up van gasten en ook zeker van mijn man! Ik zou zo weer naar Eefje gaan al zou ik het over moeten doen.

Suzanne

neem contact op

06 464 525 13
info@salonmooier.nl

Lensheuvel 11, Reusel