haarstyling

Voor dames, heren en kinderen!

Toe aan een nieuwe look, een frisse haarkleur of andere coupe? Wij helpen je graag met het mooier maken van je haar en kijken samen wat het beste bij jou past! Op het gebied van haarmode kunnen wij alles bieden als het gaat om het knippen of kleuren van je haar. Persoonlijke aandacht, een goed advies en een tevreden gevoel voor de klant, daar streven wij naar!

Ook is het mogelijk om kapsels voor speciale gelegenheden te verzorgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het opsteken van het haar op een prachtige manier! Een mooie make-up kan de look dan helemaal compleet maken. Lees meer over onze schoonheidssalon.

Het tarief is afhankelijk van de hoeveelheid folies in het haar. Voor meer info neem gerust even contact met ons op. Welke kleurbehandeling er gedaan wordt gaat altijd eerst in overleg.

Ik kom hier al jaren voor zowel haren als schoonheid en ben erg tevreden. Het zijn dames met ervaring die er verstand van hebben en goed weten wat ze doen en waarom. Ze denken met je mee, een hele fijne en gezellige salon. Toppers!

Tineke

neem contact op

06 464 525 13
info@salonmooier.nl

Lensheuvel 11, Reusel